Nordens dag, 23. mars 2015

nordenNORDISK SKOLECHAT

MØD ANDRE NORDISKE STEMMER PÅ NORDENS DAG DEN 23.3.2015

Nordisk Skolechat er en helt ny måde at møde andre nordiske skoleelever på – og samtidig en unik mulighed for at træne ørerne i at forstå melodierne, lighederne og forskellene i de andre nordiske sprog. Videochatten åbner på Nordens Dag den 23.3.2015, hvor der vil være åbent i tidsrummet 8.00-15.00. Alle kan være med. Sørg blot for, at din skole er registreret her på siden. Det koster ingenting!

HVORDAN FUNGERER DET?

Nordisk Skolechat er en rotationschat, som giver mulighed for at tale med alle mulige forskellige mennesker i en vilkårlig rækkefølge – ligesom hvis man pludseligt møder en tilfældig person i bussen eller på gaden og begynder at tale sammen. På skærmen vil der være to chatvinduer – man kan se sig selv i det ene og i det andet en tilfældig nordisk skoleelev eller klasse. Knappen ”Næste” kan anvendes når som helst til at springe fra det ene spontane møde til det næste. Så enkelt er det!

SJOVE METAFORER SØGES HURTIGT PÅ ALLE NORDISKE SPROG!

Þessi færsla var birt undir Uncategorized. Bókamerkja beinan tengil.