Præsentation af sendelektoren

Jeg hedder Peter Raagaard og fungerer frem til juni 2011 som udsendt danske  lektor på Danskafdelingen ved Lærerhøjskolen på Stakkahlid. Her varetager jeg fjernundervisningen i dansk for danskstuderende ved det såkaldte Sprogværksted.

Jeg blev cand.mag. i dansk fra Roskilde Universitetscenter i 2002 og fungerede fra 2006-2009 som udsendt dansk lektor ved Universitetet i Tartu, Estland og Statsuniversitetet i Sankt Petersborg. Derudover har jeg været indvandrerlærer og undervist på danskkurser for udvekslingsstuderende.

På Tungumálatorg fungerer jeg dels som “sprogeksperten”, I kan henvende jer til, hvis I har et spørgsmål om det danske sprog. Dels har jeg lagt links til nyttige  hjemmesider ud under “lektorens anbefalinger”.

Jeg opfordrer derfor brugerne af Tungumálatorg til at henvende sig til mig, hvis de har et spørgsmål eller mangler information om et emne, der omhandler dansk sprog eller undervisning i dansk.

Dette indlæg blev udgivet i Óflokkað. Bogmærk permalinket.