Gode idéer fra Dagný

På denne del af Tungumálatorg bliver der præsenteret tre grupper af aktiviteter som alle har det som formål at indøve, træne og aktivisere de mundtlige færdigheder i fællesskab og samarbejde.

[album: http://tungumalatorg.is/dagny/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/blogs.dir/14/uploads/dm-albums/Forside/]

Aktivitererne bliver organiseret på måder der kalder for høj aktivitet, engagement og ansvar fra elevernes side: karrusel-metoden og udeskole-formen. I afgangsprojektet – evalueringsopgaven knyttes alle tråder.

Projektbeskrivelser på dansk følger alle aktiviteter. Billedserier, videoer og lydfiler som viser hvordan karrusellen og udeskoleaktiviterne virker i praksis, samt relevante teoretiske forklaringer følger så ofte som muligt. Enkelte gange bliver der linket til danske websites.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.